2016. november 23., szerda

trnd Magyarország teszt: Baba intenzív testápoló I.

Életemben először bekerültem egy tesztelős dologba. A trnd Magyarországnak köszönhetően a Baba intenzív testápolóját próbálhattam ki többed-magammal. S hogy hogyan vált be? Lássuk, az első heteket!

Nagyon örültem, hogy bekerültem a tesztelők közé, ugyanis nem is számítottam rá. Amikor megkaptam az emailt róla, majd a postától az sms-t, hogy jön a csomag, akkor hittem el igazából. Sajnos, az átvétel nem volt nagy durranás - be kellett mennem érte a helyi postára -, így arról nem készült dokumentáció. Ahogy a nagy felbontásról sem, mert elfelejtettem. 😒

A csomagról: volt benne

 • 1 x 400ml Baba intenzív testápoló
 • Projektmenetrend brosúra hasznos háttér információkkal
 • Piackutatási kérdőívek a barátokkal folytatott beszélgetésekhez
 • 10 x 20 ml tégely Baba intenzív testápoló
 • 10 matrica (ezeket a mintákra kellett ragasztanom)

 • Szüleim így kapták meg. 
  A tíz mintából csak egy darab maradt, ugyanis kapott tőlem édesanyám és édesapám 2-2 darabot, egyet nagymamám, barátom és az ő szülei és egy ismerősömnek is adtam.

  Az első használat:

  Amikor az első tégelyt kinyitottam, azonnal megtetszett a krém illata. Állagra is pont tökéletes. Első használat után nem éreztem nagy "wooow" érzést, ugyanis akkor a bőröm tökéletes volt. Jött a hideg és hiába a nagykabát, vastag harisnya, nadrág, stb, éreztem, hogy itt az idő. A használat után azonnal beszívta a bőröm a krémet, s nem hagyott ragacsos utóhatást. Másnap reggel, amikor "leellenőriztem" a lábaimat, kezeimet, már sokkal jobb volt tapizni magam (hű, ez hülyén hangzik 😅). Így már mindennapossá vált a használata.

  Ez egy szív lenne, de hát bénácska vagyok.
  Persze, a hideget az arcom is megsínylette. Ott is kipróbáltam, s bár tudom, hogy ez borzasztó tett volt, tényleg sokkal kellemesebb lett az arcbőröm is. Olyan babapopsis. Jó, természetesen nem minden este kenek rá és főleg nem az egészre, de ahol gázabb a helyzet, picit leápolom. Szerény véleményem szerint ez sokkal jobb, mint a Nivea éjszakai krémem.


  Vélemény?

  Majdnem két hét alatt sokat változott a bőröm állapota, még úgyis, hogy csak egyszer használom (fürdés után). Én mindenképpen ajánlani tudom, de nem csak én, hanem azok is, akik kaptak. :)